Klubbflygning till Stegeborg

OBS! Uppdaterade datum

Flyg med på klubbflygning till vackra Stegeborg, fredagen 4/6 16.00 till lördagen 5/6 13.00!

Foto från: www.stegeborg.se

Passa på och ta med en vän på en förhoppningsvis trevlig tur ner till Östergötland för att även umgås lite med klubbkamrater!

Stegeborg ligger ca 1 timmes flygväg strax Söder om Bråviken relativt nära Söderköping. Där finns en 800 meter långt gräsfält, ett mindre hotel (8 dubbelrum) samt en trevlig restaurang nere vid Stegeborgs ruin. Länk till hemsidan www.stegeborg.se

Grundplanen är att vi fredag eftermiddag ca 16.00 flyger ner till Stegeborg enskilt. Dvs, varje pilot är planlägger sin egen flygning.

Vi som väljer att stanna kvar över natten checkar in på hotellet och bekantar oss med varandra eller omgivningen, En gemensam middag intas ca 19.00 nere vid restaurangen som ligger ca 1000 meter från hotellet. Dagen efter flyger vi åter till Bromma, planerad återkomst ca 12.00 (enskild planering även under åter resan). OBS som information vill jag nämna att det finns ett par plan som redan nu är bokade från 11.00 på Lördag)

Alla tider ovan kan som ni vet ruckas till följd av väder eller egna idéer motsv.

Samtliga för gräsfält lämpliga plan är grundbokade för klubbflygningen från Fredag 4/6 16.00 till Lördag 5/6 13.00 Tilldelning av önskat plan/rum sker enligt principen först till kvarn, så vänta inte med anmälan! Var och en svarar för och betalar för sina egna kostnader.

Jag föreslår att intresserade deltagare träffas i mitten av april för lite planering, så att vi gemensamt kommer överens om vad vi ska äta på restaurangen (finns ofta paket förslag som vi kan hoppa på, men är ej klart i skrivande stund för våren 2010).

Har ni några frågor eller ideer så tveka inte att kontakta Bo Wallberg på telefon 0730 523190 eller via mail.

Anmälan görs senast den 29 april till bo.wallberg@tanktrp.se ange önskat flygplan (ange gärna fler allternativ större chans att det är ledigt) och antal rum/personer ni planeras bli.