Förhandsvisning: Miraklet i Gottröra

images.jpg Torsdag den 31:a mars hålls förhandsvisning av dokumentären Miraklet i Gottröra och Stockholms Flygklubbs medlemmar är inbjudna att närvara!

National Geographic Channel bjuder in till en unik förhandsvisning av dokumentären om den historiska flygolyckan 1991 som fått namnet Miraklet i Gottröra där ett SAS-plan med slutdestination Warszawa kort efter start från Arlanda störtade på en åker utanför Gottröra. Mirakulöst överlevde alla passagerare, men vad hände – egentligen?

Dokumentären visas närvaro av planets pilot Stefan Rasmussen och Tore Hultgren som efter olyckan var ansvarig för SAS haverikommission. Efter visningen bjuds ni på ett intimt, spännande och avslöjande samtal mellan de båda under ledning av moderator Henrik Olsson.

Datum: Torsdag 31 mars
Tid: Dörrarna öppnas 18:30, visningsstart 19:00 (dokumentären är ca 45 min lång)
Plats: Biografen Skandia, Drottninggatan 82 i Stockholm

OSA senast den 29 mars till Haverikommissionen@TastePR.se eller via telefon 08-551 114 42. Inbjudan gäller för dig och en vän. Först till kvarn!