Klubbaktivitet: simulatorflygning i Gävle

sim1.jpg sim2.jpg sim3.jpg

Vill du vidga din flygrepertoar och prova på maskiner som är snäppet vassare än våra egna? Den 14/5 mellan kl. 12:00 och 15:00 får du chansen när vi bjuder in till studiebesök hos NovelAirs flygsimulatorer i Gävle. Simulatorerna som tillhör de mest avancerade i världen har allt du kan önska dig.

Vill du tex utföra ett spaningsuppdrag över Östersjön mot ett främmande fartyg? En konfrontation med främmande makt över Gotland där du avfyrar dina RB74 för att bekämpa fienden och rädda svenskt luftrum? Kanske öva ett målanfall på norans skjutfält där din automatkanon gör markmålet till smulor? Eller varför inte piska upp kompisen i en gammal hederlig dog fight över Gävlebukten? Du väljer själv mellan allt detta och mycket mycket mer!

För 500:- kr får du prova både J35J Draken och AJ37 Viggen. Eller varför inte prova på att flyga en airliner full med turister till London? Välkomna på ett studiebesök utöver det vanliga!

För mer information om simulatorerna besök gärna www.novelair.com. Anmälan sker till [email protected] senast den 8:e maj. Väl mött!

Givetvis försöker vi få till en samåkning till Gävle. Anmäl i ert mail om ni har bil och kan tänka er att köra.