KLUBBMÄSTERSKAP I PRECISIONSFLYGNING 2008

Alla intresserade är härmed inbjudna till årets klubbmästerskap i precisionsflygning!
Vi följer i största möjliga mån de svenska reglerna och kommer även i år att använda oss uteslutande av GPS-loggning för tidtagningen. Har du en Garmin Pilot III, så ta den med. Har du ingen så får du låna en av tävlingsledningen på tävlingsdagen.

Banan kommer att vara ganska lätt att hitta runt, så alla nybörjare är hjärtligt välkomna!
Några dukmål och foton kommer dock att vara av en något högre svårighetsgrad, så även experterna kan få något att bita i!

Navigeringstävlingen anordnas på lördag (se nedanför för datum) där beräkning och start sker på Bromma. Landningstävlingen anordnas onsdagen efter ute på Skå. Klubbmästare kan man självsagt bara bli om man är med på hela tävlingen (nav och landning), men vi korar också en navigationsmästare om någon inte har möjlighet att vara med på landningarna.

Om du vill flyga med något annat flygplan än klubbens och vill undvika start och landning på Bromma med påföljande landningsavgift så går detta att ordna. Säg bara till!


DATUM: Nav: Lördagen den 6:e september med söndagen den 7:e som reservdag
Landningstävl: Onsdagen den 10:e september med onsdagen den 17:e som reservdag
TIDER: Navigeringsberäkningarna påbörjas ca 08.00, lite beroende på deltagarantal. Landningarna beräknas påbörja ca 16.00
PLATS: Nav: SFK klubbhus, Bromma med navigering över vårt fagra Stockholms Län! Landningstävling: Skå
ANMÄLAN:   Senast 30:e augusti. E-post är enklast. Kom ihåg att ange flygplanstyp (och eventuell önskan om individ - ETO eller GKC), önskad TAS och om du tar med dig egen Garmin Pilot III

Anmälan sker till [email protected]

Saknar du e-post kan du ringa på 070 - 6892347

AVGIFT: 100:- kontant till tävlingsledningen på tävlingsdagen. Anmälningsavgiften går till ett pris till vinnaren

(Läs reportage från föregående års klubbmästerskap)

Välkomna!
Marcin Tubylewicz och Henry Lidman