Höstmötet och höstfesten den 14:e november

Höstmöte 2008 Ville och Marianne

Fredagen den 14 november 2008 var det dags för höstmöte och höstfest. Ordförande John Fürstenbach ledde mötet. På mötet gicks budgeten igenom för 2009. Styrelsen hade också lagt fram ett förslag om att höja årsavgiften samt inträdesavgiften med 500 kronor. Denna höjning skall öronmärkas för att gå till framtida nyinvestering av flygplan.


Italiensk buffe Italiensk buffe

När höstmötet var klart, tog höstfesten vid. Borden ställdes om och vi fick ett långbord genom hela klubblokalen. Mat och vin dukades upp och det var glada miner runt borden. Under middagen var det även prisutdelning för förstaplatstagaren i årets klubbmästerskap. Erling Lindholm fick förutom en inskription på vandringspriset (Som är en kanon) även en flygtimme och skjorta. Därefter spelade Lars Hållbus bellmanlåtar och berättade historier om Bellmans liv.

Erling visar stolt upp del av förstapriset i KM Lars Hållbus spelar Bellman

Kvällen avslutades med kaffe och passionspannacotta innan det var dags att ge sig hemåt.