Bokningssystem

Bild på MyWebLogs bokningssystem

Efter att ha gjort om webben och infört ett centralt medlemsregister har det nu blivit dags att gå över till ett webbaserat bokningssystem för våra flygplan. Detta enligt den IT-strategi som fastslogs för drygt ett år sedan.

Vi kommer att använda oss av en tjänst som heter myWebLog. En koppling kommer att göras mot SFK:s medlemsregister. Inloggning kommer därför att ske via vår hemsida med de lösenord som skickats ut.

Systemet kommer att rullas ut enligt följande schema:

2010-05-31 Klart!
Medlemsinloggningen här på hemsidan öppnar. Som inloggad medlem kommer man att kunna söka i medlemsregistret, uppdatera sina kontaktuppgifter samt ta del av viss information som ej finns tillgänglig på den publika webben.

2010-06-30 Klart!
Efter att klubben stängt för dagen matas bokningsliggaren in i myWebLog. OBS! Endast bokningar som kan tydas och som är enligt klubbens bokningsregler kommer att föras över. Ange alltid medlemsnummer när du bokar.

2010-07-01 Klart!
Bokningarna sker i myWebLog och bokningsliggaren är borta från klubben. IT-gruppen kommer att bemanna ett jourtelefonnummer för att hjälpa till med system och bokningar.

Närmare instruktioner kommer längre fram. Har du glömt bort eller aldrig fått ditt lösenord kommer du att få hjälp med detta fr.o.m. juni.

Eventuella synpunkter och frågor skickas till [email protected].