Flygkalaset 2011

Flygkalaset 2011

Hej alla flygare!

Den 4:e september fyller Jönköping Airport 50 år. Detta kommer vi att fira med stor flyguppvisning, med bla Försvarsmakten och Swedish Air Force Historic Flight mfl. Det blir klassiska flyguppvisningar, markutställningar och mycket mera som hör till en flygshow. www.flygkalaset.se Denna sida uppdateras fortlöpande fram till den stora dagen. Redan på lördagen tjuvstartar vi vårt firande med lite förfest i form av att Jönköpings Flygklubb kommer att ha öppet hus och spaka själv för allmänheten. Samtidigt passar Jönköping Airport i samarbete med flygklubben på att bjuda in landets flygklubbar till Fly-in under lördagen där vi avslutar dagen med ett grillparty för alla inbladade i flygkalaset för lite mingel och uppladdning inför söndagen. Hotel till mycket bra priser kommer att erbjudas. Även camping och vandrarhemsboende kommer att finnas till förfogande. Info fås av undertecknad. Flygplatsen kommer att ha extra öppethållning på lördag mellan kl10-19 för alla inkommande. På söndag öppnar TWR kl 08.00 för de som väljer att flyga in på morgonen, men här kommer PPR att gälla fram till 09.30 sen kommer det vara stängt för besökare. Alla kommer att få PPR denna tid men vi måste ha det för att få lite koll på ankomsterna på söndagmorgonen, då det kommer att vara mycket trafik i luften denna helg. För fly-in:et på lördag önskar vi att alla förhandsanmäler sig för att underlätta uppställning och parkering, och att vi får en aning om hur många det kommer att komma. Likaså om man önskar vara med på grillfesten på kvällen. All hotellbokning/logibokning, PPR samt förhandsanmälan sker till undertecknad, likaså till grillfesten. Se kontaktuppgifter i slutet. Jag har dessutom bifogat den officiella inbjudan som skickats ut med vanlig post. Hjälp gärna till och sprida detta bland era medlemmar.

Vill ni ha tips på aktiviteter i Jönköping under lördagen, försöker vi hjälpa till med detta också gott vi kan för de som önskar besöka stan under lördagen.

Än en gång mycket välkomna till en helg i Jönköping!!

Har ni frågor så tveka inte att ringa, sms:a alt mejla undertecknad!

MVH
Johan Jangmo, Jönköping Airport
[email protected]
073-7136969


BilagaStorlek
flygkalaset2011.pdf756.71 kB