God Jul och Gott Nytt År!

Ett händelserikt år går mot sitt slut. Det sista kvartalet innebar tyvärr att vi fick lämna Bromma flygplats, för en tid. Det är förstås beklagligt, men det innebär ingalunda att hoppet om en tillvaro i Stockholm är borta. Tvärtom händer just nu mycket, och alltfler engagerar sig i vår sak.

Vi hoppas och tror att så många som möjligt förnyar sitt medlemskap i SFK. Att resa till Västerås eller Nyköping för att flyga är inte optimalt, det kan vi nog vara helt överens om, men det fungerar. Och inte minst är ditt medlemskap en röst för ett hållbart allmänflyg i Stockholm och Sverige.

De närmaste dagarna handlar det såklart mycket om att umgås med nära och kära, god mat och tid för återhämtning. När julskinkan är slut föreslår vi dock att du beger dig till Nyköping eller Västerås för en flygtur eller för att bekanta dig med omgivningarna.

Stockholms flygklubb önskar alla medlemmar, samarbetspartners och vänner:

God Jul och Gott Nytt År!