Rapport från årsmötet

Ikväll var det årsmöte i SFEF och SFK. Mötet avhålls för första gången på ny plats; EAAs lokaler på Barkarby flygfält. Ett trettiotal medlemmar deltog i möte och trevliga diskussioner efteråt.

Här följer en kort sammanfattning från kvällens möten. Protokollen kommer något senare. Kallelse och underlag finns fortfarande kvar här.

1. Årsmöte Stockholms-Flyg ekonomisk förening
Föreningens årsmöte var först ut. Verksamhetsberättelse och redovisning föredrogs och godkändes. Valberedningens förslag till styrelse och revisorer antogs utan förändring. Förslaget innebär att vi tackar Michael Blomqvist och Ulf Sirborn för förtjänstfullt arbete som sekreterare respektive revisor.

2. Årsmöte Stockholms Flygklubb
Som alla vet står klubben inför en utmaning där vi ska kombinera en etablering på alternativt fält med ett arbete för att åter finnas på Bromma.

Valberedningens förslag antogs med tre kompletteringar; John Fürstenbach som ordförande, Kurt Sillén som vice ordförande och Michael Edslöv som ledamot istället för suppleant. Utöver det välkomnar vi Conny Falkenby, Peter Adlertz och Anders Ekelöf som nya ledamöter. Samtidigt tackar klubben Johan Holm, Michael Blomqvist, Johan Torssell, Aydin Hasarli och Dmitrij Karpenko för förtjänstfullt arbete i styrelsen!

3. Smörgås och kaffe
Genom fin insats från Börje & Ann kunde mötets deltagare avnjuta smörgås och kaffe efter avslutat årsmöte.