Gott nytt 2016!

Gott nytt år!

Så passerade 2015, och snabbt gick det - som vanligt. Klubben kämpar sig vidare med sin gästbasering på två olika flygplatser. Flygtidsuttaget under 2015 landade på drygt 750 timmar vilket får anses bra med tanke på omständigheterna. Det är c:a 10% upp från 2014. Dock är uttaget inte tillräckligt varför arbetet med att minska klubbens flygplansflotta fortsätter.

Vi arbetar också med att ordna en mer skyddad tillvaro för våra flygplan, men bygglovsprocessen har dragit ut på tiden. KMO:s motor är på renovering och beräknas åter i mitten/slutet av kvartal 1. KFZ ligger fortsatt ute för försäljning. KZP behöver också en ny motor och lär därför bli ståendes i malpåse en tid då medel för två samtidiga motorrenoveringar saknas. GMD & IZZ flyger på fint från Skavsta. Mycket händer fortsatt på Bromma men det är för tidigt att säga vad det innebär för framtiden.

Preliminära datum för 2016 års möten finns nu publicerade i kalendern.

Vill du läsa PPL-teori hos oss så föreslås en titt på schema för PPL-teori våren 2016 eller en intresseanmälan för flygutbildning.

Medlemsavgiften för 2016 ligger kvar på samma nivå som 2015, dvs. 1 800 kr. Betalas med fördel in på plusgiro 19 26 44 - 3, gärna så snart som möjligt.


Med Vänliga Hälsningar,

Styrelsen